LES BONIQUES PRIMAVERES


Tan sols si, estirats al terra plàcidament, heu pogut veure el cel blau a través de les flors de un ametller  florit, sabeu, de bona font, el què és la primavera. Però si, a més, teniu la sort de tenir dintre de la vostra ma, la ma de la persona que més estimeu, haureu conegut el més perfecte i feliç dels moments.
La primavera és l’estació més agosarada, tant del nostre calendari com de la nostra vida. El temps, capritxos , inestable i variant, s’assembla molt al nostre estat  dels anys tendres i infantils, que ens condueixen cap als anys tumultuosos de la nostra adolescència. Resulten ser l’època i els anys més interessants, més moguts i més variants de la nostra vida.
Quan es parla d’un temps primaveral, entenem un temps agradable, joiós, divertit i festiu. Quan es parla de l’adolescència, creiem que és un temps de descobertes, de refermar les idees, de complir il·lusions, de despertar nous sentiments... I hauria de ser sempre així, però, per desgràcia, no tot és felicitat en aquests anys, almenys no per a tothom.
Per desgràcia, i els adults ens hauríem de sentir culpables, no tots els nostres adolescents tenen una família, unes persones que li puguin donar suport, educació, i tota l’estimació i comprensió que tant necessita en aquesta època tan transcendental per a la formació de la seva personalitat, tant moral com acadèmica o laboral, però, sobretot, afectiva.
El temps que els nostres fills passen de la infantessa a l’adolescència seria desitjable que poguessin trobar una ma amiga per poder admirar el cel blau a través de les boniques flors d’un ametller florit.
Pilar

Comentarios

Entradas populares de este blog

Proces de canvi

LA POBREZA

AMIGAS