Cadàver exquisit

Aquesta vegada hem volgut jugar amb l'escriptura i hem creat un cadàver exquisit entre tots. Pels que no ho coneixeu es un joc dels surrealistes on diverses autors van escrivint l'un darrera l'altre sense saber el que han escrit els anteriors. I aquest és el resultat:

La plaça és plena de gent que va i ve. No es miren a la cara. Tenen molta presa, encara que no saben molt bé a on van. Un gos del carrer esta a l'ombra d'un arbre, tranquil·lament veient el tragí d'anades i vingudes. No sé si s'està preguntant... a on va tota aquesta gent??

Ves a saber on van... Posar-se d'acord tanta gent serà molt complicat.Uns voldran anar al cinema, altres a prendre un cafè i altres voldran anar a ballar. Ja ens ho explicaran. Nosaltres anirem a veure el mar, en un dia d'hivern serà bonic.

Anem i després menjarem un arròs a la Barceloneta i també una Bomba a la Cova fumada. Vindrà tota la colla?

No us puc dir si vindran tots, però si us puc dir que vindran els millors. El Tonet per exemple ha dit que no sols vindrà sinó que per fer festa grossa vindrà disfressat d'arquebisbe grec.

Amb la seva llarga túnica púrpura i una barba ben llarga i blanca baixarà al carrer disposat a divertir-se, però no se si avui en dia més que per un bisbe el prendrem pel granbarrufet. Amb tot de barrufets al voltant amb barretina blanca.

El vestit desentonava de tal manera que quan el va veure el Joan es va desmaiar de pensar que li havien destrossat la identitat. A qui se li havia acudit portar una barretina blanca?

De tot el grup d'escriptors!!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Proces de canvi

LA POBREZA

AMIGAS